23. september 2023

Jul i byens butikker (6)

I samarbejde med Facebook Hadsten laver ByensNyt en julekalender, hvor vi sætter fokus på byens erhvervsliv, primært byens butikker, og i dag er turen kommet til Hadsten Computer, hvor Stefan Granholm residerer sammen med Peter og Kristian.

At det er tre mænd der har deres gang i Hadsten Computer ses blandt andet ved, at et par dage inde i december, er butikken stadig ikke julepyntet, og så er de helt ærlige omkring, at de ikke kan finde ud af at pakke gaver ind, så det må kunderne selv stå for.

“Ja, vi har ikke helt nået at pynte butikken i dag, men jeg tror vi når det senere i dag (3. december), men vi har simpelthen ikke haft tid endnu, og så har det måske heller ikke det helt store fokus. Vi er også ærlige i forhold til gaveindpakning. Det kan vi ikke finde ud af, så det siger vi til kunderne, og det bliver for det meste mødt med et grin og forståelse”, lyder det ærligt fra Stefan.

December er en travl måned, også for Hadsten Computer, men faktisk er det i januar og juli, at det har mest travlt på året.

“Det er en tid, hvor vi har meget kundekontakt, og får givet en masse rådgivning, fordi mange af de ting, som folk efterspørger, dem har vi måske ikke, men så får vi en snak om, hvor de så kan købe det henne i stedet. Det synes vi er god service, og tænker at det belønner sig måske på et senere tidspunkt. Men vi har faktisk mere travlt i januar, og juli, hvor folk har sommerferie, og tid til at få lavet deres elektronik”, siger Stefan, der igen i år har byttecentral med julekort.

“Det var noget vi begyndte på sidste år med Tinka, og det gentager vi igen i år, fordi var en stor succes sidste år”

Stefan har en stor forkærlighed for Ris a la Mande, og spiser gerne meget af det, og så er der ikke noget med snyd i forhold til, hvem der får mandlen. Børn kæmper på lige vilkår med de voksne juleaften hos Stefan.

“Jeg gider ikke det der med, at alle børn skal have en mandel eller at den yngste får den. Hos mig er det alle mod alle, og der er ingen fordele, bare fordi man er et barn. Der ud over er jeg vild med Ris a la Mande, så jeg spiser en hel del, også selvom at mandlen er fundet”

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler