28. februar 2024

Jul i Villa Grande

Værelserne på Villa Grande står klar, hvis I får overnattende gæster i julen

Det fortæller Charlotte Schneider Sørensen, der til daglig står for byens nok mest komfortable bed & breakfast-tilbud på Villa Grande.

“Vi er glade for, at flere og flere lokale ser Villa Grande som en god mulighed, hvis man ikke selv kan huse familien, når man mødes i juledagene og vi plejer at få booket, men lige nu har vi stadig muligheder i juledagene” fortæller hun.

Villa Grande står også bag koncerten Musik på Toppen som til sommer d. 10. juni har Nicklas Sahl og Anders Blichfeld som hovednavne på det som efterhånden er blevet kendt som Danmarks fedeste havefest.

Langt over halvdelen af billetterne er allerede solgt men hvis du lige står og mangler en idé til en advents-, jule- eller mandegave er en billet til Musik på Toppen en god lokal begivenhed.

Du finder billetterne her: Musik på Toppen 2023

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler