23. september 2023

Julemanden, borgmesteren og Liva tændte i al hemmelighed Hadstens store flotte juletræ

Julemanden og borgmesteren og borgmesterens barnebarn Liva mødtes onsdag eftermiddag kl. 16.00 i al hemmelighed for at tænde juletræet. Med sig havde de en filmfotograf som kunne forevige seancen, så den kan komme alle børn i 8370 til gavn.

Grundet corona var det jo desværre ikke muligt at samle alle byens børn til juletræstænding med hygge, snolder og dans om juletræet. Derfor havde Hadsten Handel i stedet allieret sig med en filmfotograf, som kunne filme da julemanden i al hemmelighed mødtes med borgmesteren og hans barnebarn Liva, da de tændte det store juletræ på Hans Gadebergs Plads.

Julemanden mødte op ved Cafe Snackbar og bevægede sig i raske trav mod Juletræet, hvor han mødtes med borgmesteren og Liva. Borgmesteren havde sammen med Liva øvet sig på nedtællingen fra fem til nul mens filmfotografen fik kigget på de helt rigtioge vinkler til sin optagelse.

Inden julemanden kom fik borgmesteren en god snak med Lars fra Hadsten Blomster men han skulle gå, så han nåede desværre aldrig at hilse på julemanden. Det gjorde han heller ikke sidste år. Vi må da håbe, at han en dag får mulighed for at se ham. De er jo begge så glade og folkelige.

Videoen er netop lagt ud på de sociale medier i dag fredag kl. 16.00 og Hadsten Handel håber, at alle har lyst til at se juletræet blive tændt. Når nu byens børn ikke kan samles om juletræstændingen har Hadsten Handel i stedet lavet en hel masse aktiviteter her i løbet af december. Lions stiller Futte til rådighed som juletog og kører rundt i byen. Børnene kan lave julepynt til et juletræ i Sløjfen og får en pose snolder, når de afleverer pynten i Hadsten Optik. Byens handlende har doneret gaver til en tombola i gaden, der er gløggvogn, der er ponyridning, børnebio og meget mere.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler