13. juli 2024

Julen er på vej i Hadsten Midtby

Hvis man går en tur i Hadsten Midtby kan man se, at de første butikker nu har sat lyskæder op omkring deres vinduer og de flotte lys begynder at pryde vintermørket. I går mandag blev juletræet rejst på Hans Gadebergs Plads og nu mangler vi kun at der bliver sat lys på og at julemanden får dem tændt.

På vej ned tunnelen har byen fået en flot elefant på besøg. Den er skabt og opsat af Hadsten Blomster og skulle efter sigende være placeret netop der, fordi den har brug for adspredelse og noget nyt at kigge på.

Vi går en god tid i møde, hvor byens butikker som sædvanlig gør lidt ekstre ud af at få os i julestemning, men nu er der også kun 14 dage til den første december.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler