17. juli 2024

Julestue i Hadsten Blomster

Søndag d. 3. november slog Hadsten Blomster dørene op for deres efterhånden traditionsrige julestue. Med en fantastisk flot julepyntet butik både ude og inde havde Blomster-Lars med sit hold skabt de flotteste rammer med imponerende smukke, detaljerige dekorationer og blomsteropsatser.

”Ja, nu er årets bedste højtid jo på vej og så skal vi jo skabe lidt stemning om søndagen for dem, som måske har for travlt i hverdagen til at finde julefreden”, fortalte Lars, der også bød på blommegin, en rigtig dejlig alkoholfri æblegløgg, æbleskiver og risalamande til de mange der kiggede forbi.

Længere oppe ad strøget fejrede Natalie fødselsdagsfest og enkelte andre af byens handlende havde også valgt at støtte de to begivenheder ved at holde åben på dagen.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler