24. september 2023

Kom på venteliste til rest-vaccine

For at sikre at ingen vacciner går til spilde, åbner alle vaccinesteder i Region Midtjylland nu ventelister til rest-vacciner, skriver Favrskov Kommune på deres hjemmeside.

Hvis du har fået en invitation til at blive vaccineret, men endnu ikke er blevet det, kan du dagligt inden kl. 11 skrive dig op til en restvaccine fra vaccinestederne i Region Midtjylland. Samtidig skal du også kunne møde op med kort frist sidst på dagen.

Tidligere på ugen kørte ideen med en venteliste som et forsøg hos Hospitalsenheden Vest i Herning, Holstebro, Lemvig, Struer, Ringkøbing og Ikast. Forsøget gik godt, og nu bredes ventelisterne ud til hele regionen.

Vaccinestederne sorterer ventelisten efter alder, så de ældste på ventelisten bliver tilbudt en rest-vaccine først.

Sådan gør du:

  • Du kan melde dig på ventelisten via dette link i enten Randers, Rønde, Hammel eller Grenå. Se link til de øvrige steder i regionen.
  • Melder du dig på ventelisten inden kl. 11, kan du blive ringet op, hvis vaccinestedet har vacciner i overskud sidst på dagen.
  • Det er et krav, at du på dagen kan møde op til vaccination senest 30 min. efter, at vaccinestedet har ringet dig op.
  • De oplysninger, du indtaster, når du skriver dig i køen, bliver kun brugt i forbindelse med restvaccination. Oplysningerne bliver ikke gemt. Derfor gælder din tilmelding kun for den dag, du skriver dig op.
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler