24. september 2023

Konfirmander tog billeder af deres version af håb

Konfirmanderne ved Voldby, Ødum og Hadbjerg Kirker fik forleden en opgavepose, både med godter, som vakte glæde, og to bøger, der efterfølgende skulle læses.

Den ene var tegneserien “Menneskesønnen” af Peter Madsen, som de efterfølgende lavede video-boganmeldelser over, og den anden var en række noveller om håb af Iben Krogsdal. I dén forbindelse fik de unge mennesker til opgave at tage håbsbilleder. 
Mange tog billeder af forårsbebudere som erantis og vintergækker, andre af deres venner og så tog Karl Højgaard billedet, hvor han sammen med sin ven, Adam, står og skuer i en stjernenatten. 

“Jeg er glad for alle de billeder, konfirmanderne tog, men de to unge venner med livet foran sig, der kigger op i nattehimlen kan noget særligt. De fleste har prøvet at se op i stjernerne og mærke universets storhed. Det er smukt og betagende. Alt for længe har vi kigget ned, set på de samme vægge og skærme dag ud og dag ind, og nu er det tid til at se ud, se op. Det illustrerer Karls billede så godt”, fortæller sognepræst René Høeg til ByensNyt.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler