20. juli 2024

Kvickly har styr på nye tiltag i kampen mod corona

Fra onsdag var Kvickly i Hadsten klar med nye tiltag, så butikken mindsker smittefaren i forhold til corona virussen.

Der er blevet markeret tydeligt op omkring kasselinjen, så kunderne kan se, hvor man skal stå, således at der bliver holdt en passende afstand. Der ud over er der blevet sat plexiglas plader op foran kassemedarbejderne, som er med til at skærme både dem foran og dem bagved kasseterminalerne.

Kvickly oplyser på deres facebook-side, at de ikke har noget håndsprit, men til gengæld har vådservietter samt at der er håndvask ved flaskeautomaten. Der er også kommet begrænsning på, hvor mange der må være i butikken på en gang, hvilket er 340 personer.

Foto fra Kvicklys facebook-side

En opfordring herfra er også, at bruge butikkens scan selv kasser, eller endnu bedre, at scanne sine varer undervejs, således at man kan forlade butikken uden at skulle stå i kø. Det fungerer meget nemt, og personalet er klar til hjælpe, hvis man har spørgsmål.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler