6. december 2023

Læsestof to-go på Hadsten Bibliotek

Du kan nu bestille en læsepose på Hadsten Bibliotek – en slags lykkepose med læsestof til afhentning, hvis du blot er oprettet som låner.

På favrskovbib.dk kan du udfylde en formular med informationer om, hvem i din husstand der mangler læsestof og også angive ønsker til emne eller genre. Du kan kan ikke bestille specifikke titler, så det er lidt som en lykkepose, hvor du har gode muligheder for at blive overrasket og måske stifte bekendtskab med bøger og forfattere, som du ikke selv ville have tænkt på.

Har du allerede en reservation på biblioteket, kan den også komme i posen. Du kan endda også bestille andre materialer end bøger, fx film og tidsskrifter.

Du kan låne poses indhold i en måned, og hvis lukkeperioden forlænges yderligere kan du beholde materialerne til en uge efter genåbning. Det hele kan afhentes i en lokal butik og du behøver ikke frygte virus, da pakningen og håndteringen af Læseposerne foregår efter Sundhedsstyrelsens retningslinjer og er godkendt af Favrskov Kommune og Sundhedsstyrelsen.

Klik in på favrskovbib.dk, hvis det lyder som noget for dig.

Kontakt Favrskov Bibliotekerne for yderligere information: Afdelingsleder Irene Bartholin Poulsen, ibp@favrskov.dk eller 89641581.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler