24. maj 2024

Lakserytteren trak kø i Bogormen

Køen af børn med deres forældre var mere end en time lang, da youtube-fænomenet, influenceren og forfatteren Lakserytteren lørdag besøgte Bogormen.

Men Lakserytteren, der også lyder det borgerlige navn Rasmus Kolbe, var værd at vente på mente både Rosa og Olivia der var taget til bogormen sammen med deres far Morten. “Ja, vi har glædet os til at møde ham” sagde de til ByensNyts udsendte og de var nu så tæt på døren, at de kunne se ind til Lakserytteren, som gav sig god tid til den enkelte.

Han gav autografer og fik tages fotos og spurgte ind til hvad børnene skulle lave i weekenden. En dreng fik at vide af Lakserytteren, at han havde smarte bukser på og at han faktisk selv havde nogle magen til. På den måde oplevede alle, at de trods ventetiden fik mulighed for reelt at møde ham.

Lakserytteren har op mod 1 mio følgere fra hele verden på tværs af de sociale medier. Han fortæller levende historier og inspirerer til kreativitet, tegneglæde og opfindsomhed hos børn og unge med sine mange tegnevideoer.

Udenfor i køen stod også Thea og Sofie sammen med deres far Jeppe. De synes heller ikke det gjorde noget at de skulle vente, for de var også blevet lovet en signeret bog med Lakserytteren fortalte de. Og så var de også heldige at møde deres veninde Aviaja i køen og så gik ventetiden noget nemmere. “Jeg synes bare det er fedt, at Bogormen gør sådan noget” sagde deres far Jeppe Holm, “og derfor står jeg gerne i kø en times tid sammen med pigerne, for man kan se, at de glæder sig til at møde ham” sagde han uden at vise nogen som helst tegn på utålmodighed.

Thea og Sofie havde ventet en hel time sammen med deres far Jeppe og veninden Aviaja og var i godt humør. De glædede sig til at møde Lakserytteren.
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler