22. maj 2024

Leonora Christina Skov gæster Bogormen til maj

Hun er højaktuel med en ny bog, der har fået titlen “Hvis vi ikke taler om det”, og til maj tager hun på turné rundt i landet til de danske boghandlere, og en af dem er Bogormen i Hadsten.

Bogen er efterfølger til succesromanen “Den der lever stille”, der blev solgt i hele 140.000 eksemplarer, og udkom i torsdags. Den 22. maj gæster Leonora Christina Skov så Bogormen i Søndergade klokken 13, hvor det bliver muligt at få signeret den nye bog af forfatteren, og Marie-Louise Kannerup, der ejer Bogormen, var særdeles tilfreds og glad, da ByensNyt fik en kort snak med hende i sidste uge.

“Jeg er virkelig glad og stolt over, at hun kommer forbi Bogormen til maj, og faktisk var det et ønske fra hende selv, så det gør mig jo ekstra glad og stolt. Jeg hjalp Politikens Forlag for et par år siden med at sælge hende bog i Randers, og det har hun tilsyneladende ikke glemt, så selvom at hun ikke er her i lang tid, så er det stadig stort og jeg håber, at mange vil kigge forbi. Og, hvem ved, måske har hun tid til mere end den halve time, der i første omgang er afsat”, lyder det fra Marie-Louise, der tidligere har haft blandt andet Lakserytteren og Sara Omar forbi butikken.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler