1. december 2023

Lyngå Knækker Cancer….IGEN

Efter tre succesfulde arrangementer i 2019 er Lyngå Knækker Cancer klar med endnu et arrangement. Denne gang i Vitten Forsamlingshus.

De to første arrangementer var i Lyngåhus og var en hyldest til Kim Larsen med forestillingen ”Som et strejf af en dråbe” med Jan Iversen og Karsten Danielsen som fortalte anekdoter om Lune Larsen og Peter Wildmand som spillede Kim Larsens smukke sange.

Det 3. arrangement var en fest på Retroworld i Lerbjerg. Først var der spisning, også kom Maria Frank forbi og underholdt en times tid. Herefter spillede HEADEGGS op til dans og stemningen var høj.

Resultatet fra de 3 arrangementer blev 75.682,- kr. der blev ringet ind til TV2’s store Knæk Cancer Show.

Det næste arrangement løber af staben onsdag den 8. april 2020 kl. 19.30 i Vitten forsamlingshus. Der får vi besøg af Johnmogensenlive.dk, der er kendt fra TV og som er en af de bedste John Mogensen fortolkere. Så har man lyst til fællessang og hyggelige historier, så kom endelig forbi – alle er velkommen.

Alt overskud går til Knæk Cancer.

Billetter til arrangementet pris 175,- kr. kan købes hos Henrik Hjorth på tlf. 28 30 65 42 eller på hhnb@os.dk

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler