22. maj 2024

Masser af aktivitet udendørs i hele byen

Fra i mandags er det igen tilladt at dyrke idræt udendørs med op til 25 personer ad gangen, og det har flere af byens foreninger taget til sig. Der ud over er der for alvor kommet gang i Sunds Plads, hvor mange benytter de fine muligheder på ramperne.

HSK Fodbold er gået i gang med træningen, og med 25 personer ad gangen, er det også muligt at spille kamp. Græsbanerne er stadig for hårde at spille på, så det er den nye kunstgræsbane, der benyttes. Der er lys på banen, så den kan i princippet bruges døgnet rundt, hvis det skulle være.

Foto: HSK Fodbold

Hadsten Håndbold er normalt at finde indendørs i byens haller, men er, præcis som ved første nedlukning, trukket udenfor, og benytter både arealerne ved Hadsten Skole, Østervangskolen samt multibanen ved Den Jydske Haandværkerskole.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler