28. maj 2023

Massiv lokal opbakning til “Sammen i 8370”

For godt to døgn siden var Sammen i 8370 mest en løs idé, hvor tre foreninger var blevet enige om, at det kunne være en god idé at forsøge at samle ind til handelslivet i 8370.

I dag er der så samlet mere end 40.000 kroner sammen, både fra virksomheder, foreninger og private, så fra at være en løs idé, så har det i den grad udviklet sig til noget af en kapitalindsprøjtning til butikkerne i 8370.

De tre foreninger, Hadsten Hawks, HSK Fodbold og Hadsten Håndbold, der selv har doneret pæne beløb, havde på ingen måde forestillet sig, at man ville få så massiv opbakning, endda også fra butikkerne selv. Flere af de handlende har nemlig selv doneret gavekort til Sammen i 8370, så det nu bugner med gavekort der snart skal deles ud.

“Vi er noget overvældede over, at vi er blevet modtaget så godt, og havde på ingen måde regnet med, at vi ville have samlet så meget ind på så kort tid, det er ganske enkelt vildt og meget rørende”, lyder det fra Simon Olsen, der repræsenterer Hadsten Håndbold.

Facebookgruppen runder snart 800 medlemmer, og de bliver trakteret med konkurrencer i stor stil, og torsdagens konkurrence er en hyldest til Dronning Margrethe, der jo fylder 80 år i dag. I morgen og lørdag bliver der så delt gavekort ud over det meste af 8370, og søndag slutter af med at finde vinderen af ugekonkurrencen, der vinder “en murer for en dag”

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler