6. december 2023

Mødreklub, Softice og Livemusik: Der er fuld knald på Snakbar

7. august åbnede Café Snakbar, og de ligger bestemt ikke på den lade side i den frivillige café, der ligger i Sundhedshuset, lige over for stationen.

I går var der debut på cafeens mødregruppe, der afholdes hver 3. onsdag om formiddagen, hvor der både er socialt samvær, men også oplæg fra tid til anden. I går var der oplæg omkring amning. Både mødre og fædre er velkomne.

I dag har de så sørget for, at man kan købe softice til en skarp pris, og det er altså desvære kun i dag, så er man, trods det lidt sløje vejr klar på is, så er det mellem 16 og 21.

Ugen sluttes festligt af med musik i morgen, hvor bandet Miominmio kommer forbi og spiller fra 17-18. Snakbar skriver på deres facebook at “Miominmio spiller alternativ pop, hvor klassiske 80’er hiphop grooves og synthesizer ligger bunden ​til et drømmende og svævende univers. Det byder både op til dans og til bare at svæve med på musikken i ens egne tanker”

Caféen er drevet på frivillig basis og hører ind under Røde Kors.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler