24. maj 2024

Møllegården fik koncert og blomster af Sammen i 8370

Her til formiddag fik beboerne på Møllegården i Hadsten en kærkommen oplevelse, da Merethe Kjeldsen optrådte for dem i lige godt en time med sang og musik. Personalet på Møllegården fik desuden en blomsterhilsen fra “Sammen i 8370”, der også havde arrangeret koncerten.

Blomsterne var fra Torveblomster i Hadsten, og var skænket i samarbejde med Sparekassen Kronjylland og vestjyskBANK, og det var helt tydeligt, at det skabte glæde blandt personalet, at der er nogen, der tænker på dem i denne Corona tid.

Det var også tydeligt at se, at beboerne nød koncerten, og sanger Merethe Kjeldsen er glad for, at kunne være med til at skabe lidt glæde for beboerne, der i denne tid ikke må få besøg fra deres pårørende.

“Jeg er normalt sanger i et band, og vi får jo alle vores jobs aflyst i den her tid, så jeg tænkte at jeg synger jo ikke kun fordi det er et arbejde, men fordi jeg synes det er sjovt og det giver også en masse til mig selv. Så jeg talte med min mand om det, og så fik vi arrangeret det første i påsken. Min kapelmester i bandet har indspillet musikken, og så fik vi en af vores venner til at komme med højtalere, og så var vi ligesom i gang”, lyder det fra Merethe til ByensNyt.dk.

De delte noget af koncerten på facebook, og fik efterfølgende en del henvendelser på det, både fra pårørende og personale fra forskellige plejehjem, og så er det ellers gået slag i slag.

“Folk er virkelig glade og taknemmelige over, at vi kommer og spiller og synger for dem, så det er vi jo bare rigtigt glade for at vi bliver taget så godt i mod. Vi har ikke planlagt, hvor meget vi skal fortsætte, men vi tager det lidt som det kommer, og så håber jeg, at vi kan komme rundt til dem, som på nuværende tidspunkt har kontaktet os”

I fredags delte “Sammen i 8370” kagemænd ud til skolerne i 8370 Hadsten, og i går var de rundt i flere forskellige byer, for at dele gavekort ud til butikkerne i 8370. Inde i deres facebookgruppe kører de et hav af konkurrencer, og man kan stadig nå at deltage i den store ugekonkurrence, hvor man kan vinde flotte præmier til Hadsten Bio.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler