30. juni 2022

Nicklas Sahl er nomineret til The Voice Prisen.

Sanger og musiker Nicklas Sahl fra Hadsten, der har trådt sine musikalske børnesko i Favrskov Musikskole er nomineret til The Voice Prisen fremgår det i ViaRitzaus pressetjeneste.

Den prestigefyldte pris er tidligere vundet af bl.a. Nik & Jay, Medina, Rasmus Seebach og hele 5 gange af Christopher og sidstnævnte er da også nomineret igen.

Nicklas Sahl fortæller til Ritzau at han er sindssygt glad og stolt over igen at være nomineret og fremhæver “at det er et ualmndeligt flot hall of fame man kan blive en del af, hvis man løber med prisen”.

ByensNyt har i et samarbejde med elever fra medielinjen på Hadsten Højskole tidligere i år over tre dage leveret et portræt af den succesfulde Hadsten-sanger og fik du ikke læst portrættet den gang eller har lyst til at læse det igen, kan du finde det her.

Nicklas Sahl del 1: https://byensnyt.dk/8370/byens-puls/portraettet/nicklas-sahl-fra-de-foerste-skridt-i-hadsten-og-ud-i-den-store-verden/

Nicklas Sahl del 2: https://byensnyt.dk/8370/byens-puls/portraettet/nicklas-sahl-karrieren-tager-fart/

Nicklas Sahl del 3: https://byensnyt.dk/8370/byens-puls/portraettet/nicklas-sahl-en-omvaeltning-for-hele-familien/

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler