26. februar 2024

Nissen er på spil på Bavnehøj – og nu også i Café Snakbar

På Bavnehøjskolen har 0.-2. klasse besøg af nissen Julius i hele december. Det har han nemlig lovet eleverne, hvis de så til gengæld vil skrive historier og tegne ham, hvilket de har gjort, og i dag kom de flotte tegninger så ned til Café Snakbar, hvor de kan beundres hele december.

Ikke nok med, at eleverne har tegnet og skrevet historier, så har de også indtalt nogle af dem, og på hvert billede er der en qr kode, som afspiller en historie, der passer til billedet, så der er noget for alle sanser.

“Tegningerne og historierne er en del af et projekt der hedder Playful Learning, der tager udgangspunkt i børnenes lege, så vi har fået besøg af en nisse, der pludselig stod uden for, og det har jo givet anledning til en masse spørgsmål, som så har resulteret i en masse julehistorier om nissen Julius. Julius har lovet, at hvis vi skrev historier om ham, så blev han i hele december, så det har vi gjort, og nu bliver de så udstillet her i Café Snakbar i december”, lyder det fra Helle Korsgaard, der er lærer på Bavnehøjskolen i Hadsten.

“Nu står de så her i caféen i december, hvorefter eleverne får dem med hjem igen. Vi håber, at deres familier og mange andre kommer forbi for at se de flotte tegninger. Vi har tidligere udstillet på biblioteket, og en jul har vi været på plejehjemmet og læse højt. Det er meget motiverende for børnene, at det ikke kun er til deres lærer, men at der rent faktisk er andre der kan se og høre det, og få glæde af det, så det er rigtigt fint at gøre det på den måde”

Helle fortæller, at lyden på qr koden er forholdsvis lav, så mobilen skal helt op til øret, eller alternativt kan man medbringe et par høretelefoner, så man får det hele med. Det er 0. klasseseleverne der har tegnet og indtalt, mens 1.-2. klasseseleverne har skrevet historierne.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler