17. juni 2024

Nordea Fonden bakker op om skoleprojekter

Fredag eftermiddag kom den nye filialdirektør i Nordea i Hadsten forbi vestjyskBANK Arena i Hadsten, med en gavecheck på 10.000 kr. til Hadsten Håndbold. 

Disse midler målrettes de skoleprojekter klubben satte i søen sidste år, som bl.a. omhandler Hænderne op med Diggi, Jagten på den gyldne håndbold og et 3 ugers forløb med håndbold, for 4 lokale skoler i Hadsten området. Donationen er noget som glæder Salgs- & Eventschef i Hadsten Håndbold, Simon Buus Olsen. 

”Vi nåede at kører 5-6 projekter, før Corona ramte Danmark, alle med en kæmpe succes. Specielt husker jeg, da vi afsluttede et 3 ugers håndboldforløb med 4.-5.-6. klasser fra Østervangsskolen og Hadbjerg Skole, med 250-300 børn i hallerne til et stort håndboldstævne, var helt forrygende. Desværre blev vi så ramt af Corona, og vores helt store planer om bl.a. et langt forløb med Hadbjerg Skole og 11 klasser her, blev sat på stand by. Med Nordea’s donation sikrer vi at dette, samt mange andre projekter kan løbe over de kommende sæsoner for områdets børn og unge”, udtaler Simon. 

Filialdirektør i Nordea Hadsten, Steffen Ludvigsen er rigtig glad for at kunne bakke op om så godt et projekt. 

”Jeg er ny i Nordea Hadsten, men har allerede fået et virkelig godt indtryk af foreningslivet i byen. Vi vil gerne bakke endnu mere op lokalt og være med til at fremme foreningslivet i området, og dette projekt er vi rigtig glade for at støtte. Efter en nedlukning som har ramt børn og unges trivsel hårdt, er det vigtigt vi får sat nogle ting i gang, for at få dem i aktivitet og bevægelse igen og det her projekt er jeg helt sikker på nok skal blive en succes”, fortæller Steffen. 

De udsatte projekter med forskellige skoler genoptages formentligt efter påske, for 0. klasse og helt op til 6. klasse på forskellige skoler i Hadsten og Hadbjerg. 

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler