26. september 2023

Nu åbner Pumpui

Humøret var højt da ByensNyt i går var på besøg i den nye Thai og Sushi Take away i Østergade i Hadsten, hvor de havde inviteret på smagsprøver.

“Vi har arbejdet til kl, 22 hver aften de sidste mange dage for at blive klar til åbningen i morgen d. 1. april” fortæller Sven Bekhøj, der er gift med Ratchanan Khunnen, som bestyrer det nye sted. “Men nu er vi også ved at være klar” siger han mens Ratchanan og hendes medarbejdere disker op med en planke med nogle virkelig lækre sushi-stykker på.

“Hvad kan man så få at drikke til?” spørger jeg og straks finder de en thai-øl og en japansk øl frem og to læskedrikke. “Du skal simpelthen smage denne her Thai-øl” siger Sven og skænker den op for mig. Mens jeg smager den gode øl kigger jeg lidt skeptisk på den blå og den røde læskedrik, som personalet har sat frem på bordet sammen med de to øl og nogle sprøde skalddyrssnacks. “Det er den helt store dille blandt de unge” siger Sven og ganske rigtigt; en time senere får jeg af to teenagere bekræftet at disse læskedrik er et hit på mediet Tik-Tok??!

“Mens Sven viser mig det varierede menukort fortæller han: “Hver dag til frokost bliver der lavet nye salater, så folk løbende kan prøve noget nyt. Ratchanan har taget de mest populære retter med fra den restaurant hun var køkkenchef i og så kan folk købe “grab´n´go” menuer, hvor Sarada bowl, fire forskellige karryretter er noget af det mest populære. “Vi har en karry, der er rund og mil i smagen, så har vi én der er lidt mere smag i, en stærk karry og så har vi én der er ultrastærk og man finder hurtigt ud af, hvad man bedst kan lide” fortæller Sven begejstret. Mens Sven fortæller breder duften af de spændende retter sig i lokalet og jeg må tilstå, det dufter fantastisk.

Onsdag var der ikke officielt lukket op, men netværk og venner var inviteret forbi til smagsprøver og man havde også åbnet for bestillinger. Kl. 16.30 var der allerede de første 10 bestillinger klar til åbningsdagen.

Jeg er sikker på at Pumpui nok skal gå hen og blive en god succes. Menukortet byder på et stort udvalg. Retterne ser virkelig lækre ud, de dufter himmelsk og sushien er flot og meget varieret.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler