26. februar 2024

Nu kan Bostedet Ellemosevej hurtigt grille en pølse i det gode vejr

Det lokale cykelprojekt Team Rotary Favrskov støtter Bostedet Ellemosevej 26B i Hadsten.

Der er doneret kr. 15.000,- til indkøb af havemøbler og gasgrill. “Med en gasgrill vil man på kort tid kunne lave et arrangement for beboerne” skrev Conny Andersen i sin ansøgning.

Conny Andersen der er mor til beboeren Kasper, modtog gavechecken med sin gode veninde Hanne.

Beløbet blev overrakt af Præsident for Hadsten Rotary Klub, Jeppe Holm, på en dejlig solskinsdag..

Team Rotary Favrskov, der i 10 år har kørt til Paris på cykel og senest i 2021, uddeler som altid overskuddet til humanitære formål. Overskuddet der primært tilvejebringes af lokale sponsorer, bliver traditionelt uddelt til internationale, nationale og lokale humanitære formål. I år besluttede de tre Rotary klubber i Hammel, Hadsten og Hinnerup at de ville støtte bl.a. dette gode initiativ.

“Vi er glade for at beboerne kan komme ud og nyde sommeren få grillet lidt. Det var fantastisk at se hvor glade de blev” – udtaler Jeppe Holm, der lokalpræsident i Hadsten Rotary Klub. “Det er jo kun fordi der har været god opbakning fra ryttere, hjælpeholdet, mange frivillige, styregruppen og ikke mindst sponsorerne det kan lade sig gøre”

Rotary i Favrskov arbejder for humanitær hjælp lokalt, nationalt og internationalt.

“Er du interesseret i at vide mere om Rotary og hvad vi laver? “spørger Jeppe Holm, “Så er du altid velkommen til at tage kontakt til en af de 3 præsidenter, hvis kontaktinfo du kan finde på rotary.dk

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler