Nu ligner Café Snakbar for alvor en café

7. august slår Café Snakbar dørene op, men allerede nu kan man se, at Hadsten og i særdeleshed Hadstens unge, får et rigtig flot og indbydende mødested.

ByensNyt.dk var forbi tidligere i dag, og her så det lettere kaotisk ud, som man kan se på billedet, men da det blev eftermiddag var billedet noget anderledes, og hvis du klikker på videoen, så ser du det flotte resultat.

En af dem der har været med helt fra starten er Linda Winding, der også har optaget videoen, og hun glæder sig i den grad til, at de nu endelig snart kan slå dørene op til caféen.

“Det bliver bare så godt, når vi endelig kan åbne. Der er stadig et stykke vej, men det begynder for alvor at ligne noget. Kaffemaskinen er kommet, og vi har fået lavet en helt masse fine ting, blandt andet kasser til opbevaring, som man også kan sidde på, bardisken er klar og møblerne er også på plads, så når vi nu alle er kommet hjem fra sommerferie, så er vi helt klar til at åbne”, fortæller Linda.

Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.