9. december 2023

Ny bro over Randersvej påbegyndes til december

På næste lørdag rives den nuværende bro over Randersvej i Hadsten ned, hvorefter at en ny og højere bro opføres. Dette arbejde påbegyndes til december.

Arbejdet med at rive den gamle bro ned påvirker trafikken fra 30. oktober klokken 23 og til 2. november klokken 05.00, hvilket gør, at hverdagstrafikken mere eller mindre ikke påvirkes. Efter planen bliver den nye bro samlet til december, oplyser Favrskov Kommune, men den kan dog først tages i brug til januar eller februar.

Det bliver dog muligt i vides muligt omfang, at køre under broen, når først den er på plads, så trafikken på Randersvej skulle efter planen, komme til at blive påvirket ganske lidt.

Broen forbinder Skovvej til Nørregade, og bruges også hvis man skal ind i Kommuneskoven samt videre til Den Jydske Haandværkerskole, Favrskov Gymnasium samt Hadsten Skole.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler