9. august 2022

Ny guide til din lokale natur

Favrskov Kommune har lavet en ny app, der skal hjælpe borgerne med at planlægge ture i naturen. App’en ”Oplev Favrskov” er netop udkommet til både Android og Iphone.

Med app’en på telefonen kan du få overblik over nogle af kommunens vandreruter, natur- og kulturperler. Hvis du har placeringsadgang slået til, kan app’en også vise, hvor du befinder dig i forhold til den sti, du har på skærmen.

Kommunens plan er at opdatere app’en med nye ruter, shelters, naturtræningsbaner og meget mere løbende.

Ros for den gode ide

Jeg har ikke prøvet app’en af i praksis endnu. Ideen lyder god, så stor ros for initiativet, kommune. God ide at hjælpe os med at bruge den smukke natur, vi har lige udenfor døren.

Du kan læse mere om app’en her: https://oplev.favrskov.dk/nyheder/borger/ny-app-til-vandreture-i-favrskov?fbclid=IwAR2Rz1Yc9nxpiCdHymxl_gJvwSlmR_7153raC9gaHl2ul6oaGSNgXpTEb2Y

Susanne Larsen
Susanne Larsen
Susanne er formand for skolebestyrelsen på Hadsten Skole. Jeg flyttede med familien til Hadsten i 2011 og er vild med at bo her. Jeg blander mig i meget og har lært mange i byen at kende. Især folk der pendler med tog til Viborg. Jeg har en fortid som journalist og arbejder som kommunikationsrådgiver.

Relaterede artikler