28. februar 2024

Nye restriktioner betyder aflysninger i 8370

I fredags blev der meldt nye restriktioner ud, i kampen mod Covid-19, og det betyder aflysninger af arrangementer i den kommende periode.

Her på ByensNyt.dk, dit lokale nyhedsmedie, vil vi løbende forsøge at give dig overblikket på aflysningerne eller ændrede forhold omkring kommende arrangementer, så hvis du har et arrangement, eller kender til et, som skal nævnes, så kontakt os meget gerne på redaktionen@byensnyt.dk

Hadsten Håndbold skulle efter planen have afholdt årsmøde på torsdag, og kunne principielt godt have afviklet mødet, men har valgt at aflyse, da foreningen ikke føler det vil være ansvarligt. Nyt tidspunkt meldes ud, når situationen ændrer sig.

Haveselskabet Hadsten har valgt at aflyse deres julestue, der skulle have været afholdt den 15. november fra klokken 14.00-17.00.

Ældre Sagen Hadsten har aflyst foredraget med Jan Patrick Skaarup, der skulle have fortalt om udbryderkongen, Carl August Lorentzen, der gravede sig fri fra Horsens Statsfængsel i 1949. Foredraget var programsat til 5. november i Sløjfen.

Denne liste opdateres løbende.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler