14. juli 2024

Nyt magasin om Favrskov

En smule spændt modtog jeg i denne uge det nye magasin om Favrskov udgivet af Lokalavisen Favrskov og jeg blev bestemt ikke skuffet. Magasinet er i en lækker kvalitet og med flotte billeder, så det ligner noget man har lyst til at bladre i.

Indholdet er lige så fint. Man kan altid diskutere, om man ikke skulle have fremhævet noget andet end det der nu er med i de valgte artikler men jeg synes der er en rigtig god vægtning. Målet med magasinet er at give et lille indblik i området og magasinet er delt op, så der løbende er nogle generelle artikler om Favrskov og om nogle af området seværdigheder og hver hovedby i kommunen har sit eget afsnit. En af de generelle artikler er en faktaboks med lidt data.

Et af magasinets faktabokse

I afsnittet om Hadsten, der løber over ca. 30 sider er der et par artikler om det at bo i byen og herudover er det årlige gadecykelløb beskrevet, det samme er Lilleåmarkedet (som vi jo desværre må gå glip af i år) og Favrskov Gymnasium og i et interview med ejendomsmægler Tommy Risgaard fortæller han, hvordan han oplever byen og lokalområdet.

Magasinet er krydret med flotte annoncer fra byens virksomheder og foreninger med gode billeder og fin beskrivende information.

Jeg synes Lokalavisen Favrskov er lykkedes godt med denne udgivelse og man kan kun håbe på, at det er med til at synliggøre, det attraktive ved at bo i vores kommune og den del af magasinet, som jeg er optaget af, nemlig Hadstenafsnittet skuffer i hvert fald ikke.

Magasinets forside
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler