27. maj 2024

Nyt valg til menighedsrådet i Hadsten den 6. oktober

I går aftes var der over hele landet valg til menighedsrådet. I Hadsten Sogn skulle der vælges 12 personer, men desværre var der kun seks der meldte sig. Derfor skal der en ny valgrunde til, som er fastsat til 6. oktober.

Det nuværende menighedsråd er på 16 personer, da Nr. Galtens menighedsråd blev lagt sammen med Hadsten sidste år. Det nye råd, der tiltræder 1. søndag i advent, skal dog være på 12 personer, hvilket er bestemt ud fra, hvor mange der er medlemmer af Folkekirken i sognet.

Der var fem fra det nuværende råd, der ønskede genvalg, og da der kun var en enkelt der der ud over stillede op til valg, endte det derfor ud i, at der skal en ny valgrunde til, der er berammet til 6. oktober, hvor de sidste seks personer så gerne skal findes.

Læs også: Thomsen: Nogen ting kan ikke gøres smart i en fart

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler