14. juli 2024

Opstart af netværksgrupper for personer med senfølger efter kræft

Mandag aften starter et forløb op for personer med senfølger efter kræft i Sundhedscentret i Hadsten.

Undersøgelser viser, at 50 procent af alle kræftpatienter oplever senfølger. Det kan være træthed, smerter, hukommelses- og koncentrationsbesvær, tarm- og urinvejsproblemer, angst og depression. Gruppen er for dig, der har lyst til at møde andre ligestillede. Den ledes af en gruppe frivillige med senfølger og i samarbejde med kommunens kræftkoordinator. I løbet af året er der forskellige oplæg ved sundhedsfaglige personer. 

Netværksmøderne foregår kl. 18.30-20.30 i Sundhedscentret i Hadsten, Hovvej 76, salen – via indgang A. Nogle gange er der et oplæg på programmet, andre gange handler det om at netværke og udveksle erfaringer. 

I efteråret 2020 er der følgende mødedatoer:

  • Mandag 17. august: Oplæg om kost og kræft v/klinisk diætist
  • Mandag 21. september: Oplæg om søvn v/Marlene Gundersen, søvnvejleder
  • Mandag 19. oktober: Netværk og erfaringsudveksling
  • Mandag 16. november: Oplæg om samliv, nærhed og intimitet efter kræft og behandling – en ny hverdag v/Janni Watson, sexologisk rådgiver

Arrangementerne er gratis og kræver ingen tilmelding.

Kilde: Favrskov.dk

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler