18. maj 2024

Påsken står for døren og det mærkes hos Skjold Burne

Om en lille uges tid er det påske, og mange virksomheder har i år valgt, at sende en påskehilsen til deres medarbejdere, og det mærker de tydeligt hos Skjold Burde i Søndergade i Hadsten, der har travlt med at lave påskehilsner til flere af områdets virksomheder.

Mange sidder hjemme og arbejder, hvilket har gjort, at det kollegiale på mange af byens arbejdspladser er sat lidt på stand-by. En del virksomheder har derfor valgt at sende en påskehilsen til medarbejderne, og det kan man også mærke hos Skjold Burne i Søndergade.

“Det startede faktisk allerede sidste år, hvor vi oplevede, at en del virksomheder valgte at give deres ansatte en påskehilsen. Der er kommet flere til i år, og det er vi naturligvis glade for. Det viser, at virksomhederne tænker på deres ansatte og samtidig har det lokale handelsliv med i det, og det betyder da meget for os små lokale butikker”, siger Peter Aschelund til ByensNyt

Han glæder sig også over, at der er kommet mere liv i Søndergade, og ser frem til, at de sidste snart kan åbne.

“Det har godt nok været lidt dødt i gaden, så det var rart at mange kunne åbne tidligere på måneden. Nu mangler vi bare de sidste, hvilket jo er glædeligt snart sker”

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler