13. juli 2024

Anders G på vej til Folketinget igen

Folketingskandidat for Venstre i Favrskov Kredsen Anders G. Christensen er på vej tilbage til Folketinget og formentlig denne gang for en lidt længere bemærkning.

Anders G. Christensen afløser Britt Bager, der til pressen venter sit andet barn til oktober, hvor hun formodes at gå på barsel.

ByensNyt kunne i februar fortælle, at Anders G. Christensen den gang skulle afløse troels Lund Poulsen i Folketinget i 3 uger i forbindelse med dennes barsel. Perioden viste sig dog kun at vare godt en uge, da Troels Lund Poulsens lange erfaring var for svær at undvære for Venstre, da der skulle forhandles om den store hjælpepakke til erhvervslivet.

Anders G. Christensen er første suppleant til Folketinget for Venstre og denne gang må vikariatet formodes at vare noget længere, idet Britt Bagers barselsperiodes længde dog endnu ikke er bekræftet.

Britt Bager er opstillet for Venstre i Djurs kredsen, er medie og kulturordfører og tidligere selv folketingskandidat i Favrskov kredsen, indtil hun blev afløst at netop Anders G. Christensen.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler