15. juni 2024

Anders G’s første dag på Tinge

Det var i dag første dag i Folketinget for MF-vikaren Anders G. Christensen og han har i dag fået adgangskort og har underskrevet at han vil overholde Grundloven.

Anders G. vikarierer for Troels Lund Poulsen, der er bevilget 3 ugers barsel. I morgen skal Anders deltage i sit første gruppemøde.

ByensNyt spurgte i aften Anders G. om, hvordan han har oplevet sin første dag og han fortæller:

“Inden jeg kom, viste jeg godt, at der ville blive taget godt imod mig, da både folketingets sekretariat og Venstre sekretariat på Christiansborg, havde skrevet til mig. Allerede ved ankomsten til folketinget blev jeg mødet af venlighed og hjælpsomhed fra folketingets betjente og første punkt var udlevering af IT udstyr og adgangskort m.v.”

“Herefter var det op at hilse på i Venstres sekretariat, og efterfølgende anvisning af en lejlighed i den ejendom, som Folketinget ejer tæt på Christiansborg. Sidste punkt var at hilse på de to dygtige sekretærer, som skal hjælpe mig, og så få fyldt kalenderen med diverse møder.”

“På vejen tilbage til lejligheden skulle der lige handles ind, så køleskabet er fyldt, for som bekendt; uden mad og drikke duer helten ikke.”

Følg med her på ByensNyt og læs mere om Anders’ oplevelser i den kommende tid.

Anders G’s Christiansborgløfte med underskrift. Billederne er med tilladelse lånt fra Anders G. Christensens Facebookprofil.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler