26. februar 2024

Britt Bager har født – Anders G. er i venteposition

For nylig blev Britt Bager, der er medlem af Folketinget for Venstre, mor igen, og skal dermed på barsel. Førstesuppleant til hendes plads i Folketinget er Anders G. Christensen, som nu er sat i venteposition til endnu en vikartjans.

Tidligere i år var Anders G. også kortvarigt vikar, dengang for Troels Lund Poulsen, der dog afkortede sin barsel grundet forhandlinger i forhold til kompensationspakker omhandlende Covid-19 situationen. Nu er det så Britt Bager der skal på barsel, og grunden til, at hun endnu ikke er gået på orlov er, at hun er Venstres medieordfører, og gerne vil være med til at forhandle det nye medieforlig på plads. En situation der har medført, at Anders G. nu er sat i venteposition, hvilket han er helt afklaret med.

“Jeg venter tålmodigt. Jeg har bestemt forståelse for, at Britt har stor erfaring på medieområdet, og må i sagens natur derfor være den, der bedst varetager Venstres interesser i medieforliget. Det starter formentlig med en beslutning om Danmarks Radio allerede i år og dernæst efter årsskiftet de øvrige områder. Jeg anerkender fuldt ud, at Brit prioriterer medieforliget, og jeg står klar i kulissen og hopper ind, så snart man ønsker det. Hvis det sker med kort varsel, så er det jo spillets regler, og om det så bliver i januar, februar eller marts, så er jeg selvfølgelig klar”, siger Anders G. Christensen til ByensNyt.dk.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler