14. juli 2024

Budgetaftalen er nu i hus

Favrskov Kommunes budget er nu vedtaget med alle 25 byrådsmedlemmer bag aftalen. For 8370-området betyder det bl.a. en udvidelse af Kulturhuset Sløjfen med nyt større køkken og en ny ungdomsklub og en renovering og udvidelse af kommunens administrationsbygning på Bøgevej og ikke mindst en klimatilpasning og byudvikling omkring Lilleåen.

Generelt går størstedelen af udvidelserne til handicap- og psykiatriområdet, der fra 2020 får tilført godt 10 mio. kr. til at dække det budgetpres, der er opstået i 2019. Hertil kommer 2 mio. kr. til indsatser på børne- og skoleområdet samt 1,3 mio. kr. til at styrke sagsbehandlingen på børne- og familieområdet.

Borgmester Nils Borring udtrykker stor tilfredshed med at alle i Byrådet står bag budgettet.

Læs mere her.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler