17. juni 2024

Fin stemmeprocent til EU valget i Hadsten Hallen

Tirsdag d. 1. juni kl. 20.00 afsluttede valghandlingen i Hadsten Hallen ved at valgstyreformand Isabell Friis-Madsen gik uden for og højt spurgte: Er der flere der ønsker at afgive deres stemme?

Borgmester Lars Storgaard kiggede forbi og fik en sludder med valgstyreformand Isabell Friis-Madsen

Dagen igennem har der været fint flow igennem hallen, hvor de valgtilforordnede bestod af en god blanding af garvede deltagere og helt unge studerende, der brugte en dag i demokratiets navn.

Borgmester Lars Storgaard hilser på de to valgtilforordnede Bjarne og Emilie.

Det hele forløb planmæssigt og ca. 21.15 var stemmerne talt op og lagt i en låst boks og her kunne det konstateres at valgdeltagelsen havde været ganske god. Tallene herfor opgives senere.

Både politiet, kommunaldirektør Jan Kallestrup og borgmester Lars Storgaard kiggede forbi for at hilse på i løbet af dagen.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler