23. september 2023

Gert Jensen tager en tur mere i karrusellen

Den tidligere formand for HSK Fodbold, Gert Jensen, har prøvet det før, og nu gør han så forsøget igen. Han genopstiller for Venstre i Hadsten til det kommende Kommunalvalg i november, hvor han sammen med Michael Jensen og Simon Olsen skal forsøge at løfte arven efter Anders G. Christensen.

Anders G. opstiller ikke ved det kommende Kommunalvalg, da han i stedet går efter at blive regionsrådsformand, så det er et forholdsvis uprøvet hold, som Venstre går til valg med, hvor alle tre kandidater dog har prøvet at være i valgkamp før. Gert Jensen stillede op ved sidste valg, men kom ikke ind ved den lejlighed, og en hel del erfaringer rigere, giver han det nu et skud mere.

“Jeg synes at jeg har noget at bidrage med, så derfor giver det god mening for mig, at forsøge igen. Jeg er helt sikkert også blevet klogere på, hvad man skal gøre og ikke gøre i en valgkamp, og har nu en bedre fornemmelse for, hvad det vil sige, at føre valgkamp. På nogle punkter var jeg måske lidt naiv sidste gang, og havde nogle forestillinger der ikke holdte, så jeg har fået erfaring med politik og det at føre valgkamp, som jeg klart kan bruge denne gang”, fortæller Gert Jensen til ByensNyt.

Partiet Venstre er ude i en af partiets største kriser længe, og det politiske stormvejr har da også fået Gert til at give det en ekstra tanke i forhold til, om han skulle genopstille, men er kommet frem til, at det der sker på Christiansborg ikke har så meget at gøre med det, som der sker ude i kommunerne.

“Jeg føler ikke, at det der sker på Christiansborg og så det der sker i kommunerne nødvendigvis hænger sammen. Min fornemmelse er, at man er bedre til at arbejde sammen ude lokalt, også på tværs af partierne, så jeg håber ikke, at det der sker landspolitisk kommer til at smitte af kommunalt, da det i min verden er to forskellige ting”

Brugt 30 år på frivilligt arbejde

Hvis der er noget der ligger Gert Jensen på sinde, så er det frivilligt arbejde. Han har i 30 år været frivillig i mange forskellige sammenhænge, så bedre vilkår for kommunens foreninger står højt på Gerts liste, og er noget af det, som han vil kæmpe for, hvis han bliver valgt ind.

“Jeg har jo været frivillig i 30 år, først i Houlbjerg-Laurbjerg Idrætsforening, og så efterfølgende HSK Fodbold, samtidig med, at jeg også i mange år har været med i bestyrelsen for Favrskov Idrætssamvirke, så mit hjerte brænder i den grad for idræt og foreningernes ve og vel. Det er ikke altid nogen dans på roser, at være frivillig i en forening, hvor der er mange ting at forholde sig til og sætte sig ind i. Her tænker jeg, at jeg har noget at byde ind med, så man fra politisk side får et mere nuanceret indblik i, hvordan det er at drive en forening i dagens Danmark”, siger Gert, der også har ældreområdet på sin blok.

“Jeg har også ældreområdet som noget af det, jeg vil give ekstra fokus. Jeg har set med både min far og mor, at det på mange måder fungerer fint i ældreplejen, men også at der er plads til forbedringer hist og her. Det har været tydeligt her under Corona-tiden, at der mangler “varme hænder”, i en tid, hvor mange af de ældre lider under ensomhed og afsavn, fordi de ikke må se deres pårørende, så det er et område, som jeg vil forsøge at give mere opmærksomhed”, lyder den klare melding fra Gert Jensen.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler