18. maj 2024

Hadbjerg får tre pladser i det nye byråd

Nok er Hadbjerg en by i vækst, men at hele tre kandidater med bopæl i Hadbjerg skulle få plads i det nye byråd og tilmed med flotte personlige stemmetal var der nok ikke mange der havde forudset.

Flest stemmer fik Rikke Randrup Skåning (til højre på billedet), som med hele 429 stemmer blev den fjerde største stemmesluger hos socialdemokraterne. Venstres Simon Buus Olsen fik 364 personlige stemmer og Anne Sophie Schjønning Eriksen fra de konservative fik 196.

På den måde bliver Hadbjerg altså repræsenteret i den nye kommunalbestyrelse med tre medlemmer og endog fra tre forskellige partier.

På sin Facebook profil udtaler Simon Buus Olesen: “Det er en ambivalent følelse. På den ene side er vi blevet ramt i Venstre, på den anden side er jeg rygende stolt over at jeg blev valgt som den eneste nykandidat i et ellers stærkt kandidatfelt hos os. Det er jeg virkelig stolt over helt personligt. Nu ser jeg frem til noget søvn i de kommende dage, inden arbejdstøjet trækkes på og jeg gør klar til 4 år i den politiske verden, hvilket jeg glæder mig meget til.”

I aftes hos det konservative lød det fra Anne Sophie Schjønning Eriksen: “Jeg er overvældet og glad og skal lige vænne mig til tanken. Det overgår, hvad jeg havde turdet håbe på og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at leve op til tilliden.”

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler