17. juni 2024

Hele 9 Folketingskandidater drøftede erhvervspolitik på DjH

Der var ved Favrskov Erhvervs arrangement tirsdag eftermiddag alle muligheder for det lokale erhvervsliv for at blive klogere på, hvordan de opstillede kandidater fra hele 9 partier anskuer erhvervspolitikken og hvad de vil gøre for Favrskovs erhvervsliv, hvis de bliver valgt til Folketinget.

Det var der ca. 25 tilhørerer, der havde benyttet sig af og efter en kort indledning fra hver af de 9 kandidater blev der inviteret til spørgsmål fra salen. De 9 partier var repræsenteret af Lucasia Gregersen fra Enhedslisten, Erik Veje Rasmussen fra Venstre, Nicolai Wang fra Liberal Alliance, Morten Siig Henriksen fra SF, Charlotte Green fra de konservative, Daniel Toft fra Socialdemokratiet, Lone Glarbo fra Danmarksdemokraterne, Hanne Roed fra de radikale og Anders Vistisen fra Dansk Folkeparti.

Således var der altså både erfarne politikere med både politisk og erhvervserfaring og unge talenter med beskeden erhervserfaring til stede på mødet. Alle svarede godt for sig og deltog trodse det lidt beskedne fremmøde ivrigt og engageret i debatten.

Der blev talt om E45, trinbræt i Laurbjerg, Letbanen, busser, uddannelsespolitik, beskæftigelse og herunder i særdeleshed jobcentrene samt vilkår for de små og mellemstore virksomheder.

De 9 politikere har en travl tid og flere af dem skulle straks efter mødet på Den Jydske Haandværkerskole videre til andre debatter rundt omkring i det østjydske.

ByensNyt kan kun opfordre til at møde op, når politikerne stiller op næste gang. Der er gode muligheder for at komme tættere på politikerne og få god indsigt i de perspektiver, de hver især har for Favrskov.

Erhvervschef Jørgen Schütter afsluttede debatten, takkede politikere, tilhørere og ordstyrer for en god dialog og opfordrede alle til at stemme på netop den kandidat, som man tror på vil gøre mest for Favrskov på Borgen.

Den opfordring skal hermed være givet videre.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler