1. december 2023

Isabell Friis Madsen bliver ny borgmesterkandidat for Socialdemokratiet

Det bliver den 44 årige erfarne byrådspolitiker Isabell Friis Madsen, der bliver socialdemokraternes nye borgmesterkandidat i Favrskov. Det oplyser partiet i dag i en pressemeddelelse.

Isabell er 2. viceborgmester og er bl.a. medlem af det vigtige økonomiudvalg, som varetager kommuneplanlægningen og kommunens økonomiske planlægning. Isabell har været medlem af byrådet de seneste 12 år og har været godt rundt i det lokalpolitiske landskab og har bestridt formandsposter for både Børn- og Skole og for Arbejdsmarkedsudvalget. Hun er ved siden af sit politiske virke oversygeplejerske i styrelsen for patientklager og hendes politiske drivkraft har altid været den borgernære velfærd og ambitionen om at skabe et stærk lokalsamfund og ikke mindst et aktivt kultur- og fritidsliv.

Nu er hun ny borgmesterkandidat og skal ved de kommende valg tage kampen op med blå bloks nyvalgte borgmester Lars Storgaard fra de konservative. Hun fortæller at hendes mærkesager for de kommende år kommer til at handle meget om velfærd, klima og grøn omstilling.

Isabell bor i Hadsten med sin mand og deres 4 børn.

Isabell svarede for et par år siden på ByensNyts 8 faste spørgsmål, som vi den gang kaldte for 8 skarpe.

Dem kan du læse her: Tæt på Isabell Friis Madsen

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler