28. marts 2024

Kom til kulturpolitisk møde på Retroworld

Der er fokus på den lokale kulturpolitik når Retroworlds venner d. 27. oktoberkl. 19-21 inviterer til møde på Retroworld i Lerbjerg.

Det er lykkedes Retroworlds Venner at fire af de byrådskandidater, som har stor interesse i og viden om kunst og kultur til at mødes og debattere hvad de ønsker at fremme eller neddrosle:

Steen Thomassen – nuværende formand Kultur og fritidsudvalget, – Socialdemokratiet Birgit Bach-Valeur – formand for kunstudvalget, Venstre, – Charlotte Green – medlem af kultur – og fritidsudvalget, Det konservativ folkeparti og Søren Lahn Slot – SF

Mødet finder sted på Retroworld i Lerbjerg – som er en lidt særpræget – men tidsaktuelt- kulturinstitution. Derfor er Retroworlds Venner glade for at kunne byde de fire ”debattanter” indenfor til en politisk diskussion om, hvad de ønsker der skal være af kunst og kultur i Favrskov.

Hvor stor rolle spiller kulturen i Favrskov?

Hvad skal kommunen stå for, og hvad kan den gøre for at inspirere andre til at lave kulturelle aktiviteter? Så kom og hør om: ”Noget vi ikke kan undvære”

Der er fri adgang og der er gratis kaffe på bordene og en kompetent ordstyrer – så, der er også tid til at tænke over- hvad der er, der bliver fremført fra podiet.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler