21. februar 2024

Lokal erhvervsmand er ny formand for De Konservative i Favrskov

Da Det Konservative Folkeparti Favrskov Kommune i mandags holdt generalforsamling kunne man byde velkommen til en ny formand.

Valget faldt på Torben Krebs, der er international virksomhedsrådgiver og som gennem en længere årrække har arbejdet i udlandet og tidligere været bosat i bl.a. Kuwait, Saudi Arabien, Grækenland og Dubai. Han har gennem det meste af sit arbejdsliv arbejdet inden for stålbranchen og har bl.a. været direktør for Arminox.

Siden 1989 har parret dog boet i Nørre Galten, hvorfra Torben driver sin virksomhed. Hans kone Birgit driver Huset Dahl, der også ligger i Galten.

Torben Krebs fortæller til ByensNyt: ”Jeg ser det som en vigtig opgave for mig i den nye bestyrelse, at vi får genvalgt de seks kommunalbestyrelsesmedlemmer, som vi i de konservative har på nuværende tidspunkt. Vi kommer derfor til at lægge os i selen for at sikre en høj grad af synlighed for både kandidaterne og partiet i de næste to år” siger Torben Krebs og ligner én, der i god tråd med sin baggrund vil arbejde stålsat for opgaven.

Den nye formand vil arbejde for genvalg af alle seks nuværende kommunalbestyrelsesmedlemmer og ikke mindst af borgmester Lars Storgaard, der her er fotograferet på valgnatten.
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler