18. maj 2024

Nils Borring opfordrer til sammenhold i en svær tid

I går blev hele Region Midtjylland, og dermed også Favrskov Kommune, en del af de skærpede tiltag der er iværksat af myndighederne, for at forsøge at dæmme op for Covid-19.

Den delvise nedlukning får desværre store konsekvenser for kultur og fritids aktiviteter samt restauranter og caféer, der er lukket ned fra fredag klokken 16 og indtil 3. januar. Se den samlede liste her

Borgmester Nils Borring opfordrer til sammenhold og opbakning til de nye tiltag.

“Lige nu er det ekstra vigtigt, at vi tænker os om, er forsigtige og gør en indsats for at hjælpe og passe på hinanden. Det er vigtigt, at vi alle sammen overholder Sundhedsstyrelsens gode råd om afstand og hygiejne, så vi kan bidrage til, at smitten holdes på så lavt niveau som muligt – ikke mindst af hensyn til vores sårbare og ældre medborgere”, siger Nils Borring til kommunens hjemmeside.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler