12. august 2022

Nils Borring sluttede af med nytårstale på Radio Favrskov

Til midnat får Favrskov Kommune ny borgmester i Lars Storgaard der afløser Nils Borring, der som sin sidste officielle opgave læste sin nytårstale op hus Radio Favrskov.

ByensNyt havde fået lov til at være med, da talen blev læst op for radioens læsere, og efterfølgende blev nytåret skålet ind med et glas mousserende vin og lidt kransekage sammen med flere af de frivillige på radioen. Det har været en fast tradition i Nils Borrings borgmester-periode, at oplæse årets nytårstale, der altså denne gang også blev den sidste.

I næste uge bringer vi et længere interview med Nils Borring, der sammen med ByensNyt ser tilbage på hans periode som borgmester og samtidig kigger fremad på, hvad den nu snart forhåndværende borgmester skal få tiden til at gå med.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler