1. december 2023

Nye skoleledere på plads i Hadsten

Både Hadsten Skole og Østervangskolen har søgt efter nye skoleledere, og nu er de rette fundet. Begge er fundet internt i kommunen.

Katrine Johannessen Klixbüll er ny skoleleder på Hadsten Skole, og på Østervangskolen i Hadsten er Stine Stidsen ny skoleleder fra 1. august i år. Det skriver Favrskov Kommune på deres facebookside.

44-årige Katrine Klixbüll (til venstre i billedet) har været konstitueret i stillingen som skoleleder på Hadsten Skole. Før det var hun viceskoleleder på Tungelundskolen i Thorsø, og hun har også været lærer på Skovvangskolen i Hammel. Hun er læreruddannet fra VIA Aarhus i 2010 og afslutter næste år en diplomuddannelse i offentlig ledelse. Katrine Klixbüll bor med sin familie i Hinnerup.

53-årige Stine Stidsen kommer fra en stilling som skoleleder på Korsholm Skole, hvor hun har været siden 2017. Tidligere har hun blandt andet være forstander på Hadsten Fri Fagskole, Linieskolen og skoleleder i Randers Kommune. Stine Stidsen er uddannet lærer i 1992 og har en diplomuddannelse i ledelse. Hun bor med sin familie i Sabro.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler