28. november 2021

Selchau-Mark glæder sig over fremgang

De Konservative blev valgets helt store vinder, og med seks mandater er partiet byrådets næststørste parti, og har henvist Venstre til lillebror med blot fem mandater. Niels Christian Selchau-Mark var naturligvis glad over fremgangen, da ByensNyt talte med ham efter midnat.

“Det er noget af en fremgang, og den havde jeg bestemt ikke set komme. Det er vildt, og jeg er i den grad stolt over det vi har opnået ved dette valg. Vi havde håbet på tre, måske fire mandater, så seks er jo næsten ikke til at fatte. Jeg må så også sige, at vi har ført en god kampagne, og har nok også fået lidt medvind fra det landspolitiske, og nu må vi så se, hvad vi kan få ud af de seks mandater. Om vi får borgmesterposten er for tidligt at sige, men selvfølgelig skal vi gå efter det og så må vi se, om vi lykkes med det”, lyder det fra Niels Christian, inden turen går mod Hammel og InSide.

Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
overcast clouds
2.9 ° C
2.9 °
2.1 °
98 %
2.4kmh
100 %
søn
3 °
man
3 °
tirs
5 °
ons
2 °
tors
-0 °