28. november 2021

Selchau-Mark: Måske skal vi være grønne på alle måder

Valgkampen forud for det kommende kommunalvalg er inde i sin slutspurt, og i søndags var flere konservative kandidater på gaden i Hadsten, da der var juletræstænding. En af dem var Niels Christian Selchau-Mark, der stiller op for de Konservative for første gang i Favrskov Kommune.

Niels Christian har tidligere været i byrådet i Aarhus Kommune, og har også været kandidat til Folketinget, men det er første gang han prøver kræfter med vælgerne i Favrskov Kommune, og indtil videre, har dette været en positiv oplevelse for byrådskandidaten, der til dagligt er ansat i borgmestersekretariatet i Aarhus Kommune og ejer af Kollerup Gods.

Han går til valg med fokus på miljøet, som han selv har været meget involveret i gennem den seneste tid med genslygningen af Lilleåen og efterfølgende det store projekt i Kollerup Enge, og meldingen er klar fra Niels Christians side, en stemme på de konservative er en stemme for de konservative værdier, men også Lars Storgaard som borgmester og en grøn klimapolitik.

“Jeg har været med i politik, både da det var knap så sjovt at være konservativ og hvor der blev joket en del omkring os, og så nu, hvor stemningen er en helt anden. Folk er meget positive og nysgerrige på os, og det synes jeg er fantastisk at være med til, og jeg kan klart bedre lide stemningen nu. Vi går klart efter borgmesterposten, og jeg synes at Lars Storgaard som vi stiller med, er et godt og seriøst bud. Konservative vil altid stille med en borgmesterkandidat, det ligger så dybt i vores dna, at hvis vi får mulighed for at tage ansvar og få indflydelse, så gør vi det. Det er helt op til vælgerne, men chancen er der, og måske skal vi være grønne på alle måder, både politisk og miljømæssigt”, kommer det storsmilende fra Niels Christian Selchau-Mark.

Med en uge tilbage af valgkampen, er det nu slutspurten skal sættes ind, og der er masser af ting på programmet frem mod den 16. november, hvor det hele bliver afgjort.

“Jeg nogle spændende paneldebatter i ugen der kommer, blandt andet på Frijsenborg Efterskole sammen med alle spidskandidaterne (i aften, red), jeg skal forbi Voldum til en debat der, og så jeg selvfølgelig ud og hilse og lytte og sørge for, at de ting jeg står for, bliver kommunikeret ud, således at folk ved, hvad mine værdier er og, hvad jeg vil kæmpe for, hvis jeg kommer ind”, lyder det fra Niels Christian.

Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
overcast clouds
3.9 ° C
3.9 °
3.1 °
96 %
3.7kmh
100 %
søn
4 °
man
3 °
tirs
7 °
ons
4 °
tors
-1 °