23. september 2023

Velkommen JYSK!

På fredag den 27. august slår JYSK dørene op til en 1750 kvm stor forretning i Hadsten. I den anledning har vi modtaget følgende fra René Schneider, der opstiller til kommunalvalget til november for Det Konservative Folkeparti.

Det sker temmelig nøjagtigt 6 år efter, at JYSK i august 2015 opgav deres planer om en forretning på samme sted på grund af træg myndighedsbehandling fra kommunens administrations og byggemyndigheders side.

De daværende byrødder sad også på deres hænder…

Dengang foreskrev lokalplanen, at en forretning på dette sted højest måtte være på 1000 kvm, og da JYSK også havde brug for 400 kvm lager i samme plan, faldt byggeplanerne til jorden.

I mellemtiden har områet fået en ny lokalplan, der nu resulterer i, at vi her i Hadsten kan sige stort VELKOMMEN til JYSK.

Ydermere ånber Tøjeksperten en ny herretøjsforretning på Søndergade i starten af september, hvilke også er meget glædeligt for handelslivet i Hadsten.

Der er derfor god grund til at hejse flaget og ønske begge forretninger al mulig held og lykke i fremtiden.

Tillykke til JYSK og Tøjeksperten. Tillykke til Hadsten. Og tillykke til Favrskov. 

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler