13. juli 2024

Pumpui åbner i dag 1. april

Humøret var højt da ByensNyt i går onsdag eftermiddag besøgte den nye Thairestaurant Pumpui i Østergade, mens de var i gang med de sidste forberedelser inden åbningen.

“Ja, vi har været igang helt frem til kl. 10 om aftenen de sidste mange dage for at kunne blive klar til åbningen i morgen d. 1. april” fortæller Sven Bækhøj, mens den dejlige duft af thai-mad spreder sig i lokalet. Det er Sven, der sammen med sin kone Ratchanan Khunnen åbner den nye retsaurant .

Og der er virkelig gjort noget ud af det i den nye restaurant. Onsdag havde de inviteret netværk og venner af huset til lidt smagsprøver på, hvad man kan opleve, når restauranten åbner.

“Ratchanan har taget de mest populære retter med fra Hørning, hvor hun hidtil har været køkkenschef og så vil vi udvikle os og variere menuerne løbende, så man hele tiden oplever, at man kan få noget nyt” fortæller Sven, mens Ratchanan sammen med en kollega sætter nogle yderst lækre sushi-stykker frem på et fad i vinduet. Udover sushi kan man få thairetter, som man kan finde i de meget varierede menukort, der ligger fremme i lokalet. Thairetterne er ikke alene lækre de fåes også i forskellig styrke. “Vi har en karry, der er mild og rund i smagen. Så har vi én der smager af lidt mere, én der er pænt stærk og så har vi en der er virkelig stærk” siger Sven. “Og man finder hurtigt ud af hvad man foretrækker”.

“Hvad kan man så få at drikke til?” spørger jeg og straks bliver da sat to øl frem på bordet sammen med to læskedrikke og en kurv med snacks.

“Du skal smage den her Singha, det er en rigtig god Thai-øl” siger Sven og skænker op i mit glas. “Derudover har vi de her uhyre populære thai-læskedrikke, som de unge er ret vilde med” siger han. Mens jeg smager den kølige og smagfulde thai-pilsner kigger jeg lidt skeptisk på den røde og den blå drik men får en time efter af et par teenagepiger bekræftet, at det er noget af det mest populære på Tik-Tok lige nu???!!

I Pumpui vil man hver dag tilbyde lækre salater og grab’n’go menuer med laks, rejer, kylling i boxe, ligesom man også kan bestille en sushi-box.

Vi har ikke åbent i dag, men har sagt, at man godt kan bestille og på væggen hænger allerede de første 10 betillinger klar til åbningsdagen.

Jeg forlod stedet med den dejligste madduft hængende i næseborene med overbevisningen om, at PUMPUI med det lækre og varierede udvalg nok skal blive en succes i Hadsten.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler