27. maj 2024

Så er billetsalget klart til årets byfest – det er her vi mødes

Goddaw do – Ve do dans’ med mig?

Lilleåmarkeds fredags byfest

Atter en gang er det Stig og Vennerne og Mercury Band, der spiller op, når Lilleåmarkedet åbner festen i det store telt fredag kl. 19.00 og maden er en lækker menu fra “Lina Damgaard Mad og Vin”.

Det er også muligt at købe billet til festaften uden menu. Entré 200,- pr. person fra kl 21.00. Billetten købes ved indgangen.

Med Stig Rossen i spidsen for Bamses Venners gamle band godt suppleret med Mercury Band med den lokale Niels Martin Thomsen ved tangenterne er der lagt op til den fedeste aften i venners lag.

Du får alt det for kun kr. 295,-. Billetter med nummererede pladser bestilles på www.lilleaamarked.dk.

Damefrokost og herrefrokost lørdag

Lørdag kl. 15.30 er der damefrokost i det store telt og herrefrokost i Løvehulen.

Til både damefrokosten og herrefrokosten får du en lækker buffet fra ”Lina Damgaard Mad & Vin” Menu: Sild og karrysalat, fisk med remoulade og citron, frikadeller med rødkål, mørbrad ala creme med agurkesalat og 2 oste med tilbehør.

Vil du til damefrokost kan du købe dine billetter – kr. 175,- inkl. velkomstdrink – hos Miss Jones, der samtidig giver dig et gavekort på kr. 100,- Til damefrokosten underholdes du af Peter Vildmand, der er kendt for at spille Kim Larsen sange, næsten som han var der selv.

Vil du til herrefrokost kan du købe dine billetter – kr. 175,- inkl. velkomstdrink – hos Tøjeksperten i Hadsten og Skjold Burne Vine, Hadsten. I tilgift for køb af billetter får du et værdibevis på kr. 100,- fra sælgende forretning. Til herrefrokosten er der også levende musik.

Lions opfordrer dig til at tage din gode veninde eller naboen med til årets damefrokost og en god ven eller naboen med til herrefrokost.

Skal du med?

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler