24. maj 2024

Så har Hadsten også sin egen Gin og Rom

Først kom Hadsten vinen og nu er Skjold Burne så klar med noget helt nyt, nemlig Hadsten Rom og Gin, som de selv har været med til at sætte deres præg på.

Rommen er fra Panama, og har lagret 10 år på Bourbonfade, mens Gin´en er fra Frankrig, med noter af enebær, rabarber, ingefær og druesaft. Torben fra Skjold Burne er glad for de to nye produkter, og fortæller, at både ham og Peter har været med til at sætte deres præg på produkterne.

“Vi er rigtig glade og stolte over, at vi nu har vores helt egen Gin og Rom, som kun kan købes her i butikken. Vi har været med til at sætte vores præg, og jeg synes der er kommet to rigtig gode produkter ud af det. Vi har dem kun i en begrænset mængde, så man skal ikke tænke for meget over, om man vil have en flaske eller to, ellers risikerer man at der er udsolgt”, fortæller Torben, der er søn af Peter Aschelund der ejer Skjold Burne Hadsten.

“Jeg synes sagtens, at man kan bruge dem til julefrokosten, det vil være et godt alternativ til snaps, især med Hadsten gin´en. Den vil selvfølgelig også være oplagt til en god Gin & Tonic, gerne med en tonic, der er forholdsvis neutral, men stadig af god kvalitet.”, lyder det fra Torben til ByensNyt.dk, der håber på, at man kan præsentere en ny Gin og Rom næste år.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler