26. februar 2024

Så kom der endelig liv i den nye Røde Kors Butik

I mandags kunne de endelig slå dørene op i den nye Røde Kors Butik, der er flyttet hen i Sundhedshuset, lige over for stationen.

Tidligere lå butikken blot nogle få hundrede meter længere henne af Østergade, men med den nye placering, har butikken fået mere plads og også klart mere facade ud til gaden, således at tingene bedre kan præsenteres.

Planen var oprindeligt, at butikken skulle åbne i april, men det satte Corona en stopper for midlertidigt. Nu er butikken så helt klar, og åbningen gik over al forventning, endda med så mange kunder, at flere måtte vente udenfor, da der jo for tiden er begrænsning på, hvor mange der må være i lokalet ad gangen.

“Vi fik en forrygende start, meget ros for den flotte, lyse butik og et godt salg.”, lyder det fra Røde Kors Butikkens frivillige, i en pressemeddelelse.

Snart åbner den nye Røde Kors Café også, der også har til huse i Sundhedshuset, hvor der før lå en grønthandler. Her bliver der både plads til forskellige aktiviteter under Røde Kors og såmænd også en brætspilscafé der går under navnet “Café Snakbar”

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler